Postupak oglašavanja apartmana u Vrnjačkoj Banji


Vrnjačka Banja apartmani je web portal koji ima za cilj reklamiranje apartmana u Vrnjačkoj Banji. Verujemo da smo posetiocima sajta omogućili da lako odaberu apartman u Vrnjačkoj Banji zahvaljujući tome što svaki oglas apartmana sadrži detaljan opis, prateće usluge, kontakt podate vlasnika apartmana (telefon, email, website...), cenu apartmana po danu i lokaciju na mapi Vrnjačke Banje.

Prednost portala Vrnjačka Banja apartmani u odnosu na druge sajtove smeštaja jeste mogućnost da posetilac lako i jednostavno postavi oglas apartmana. Postavjanje oglasa je toliko jednostavno da prilikom postavljanja oglasa nije potrebna ni registracija korisnika. Unos oglasa Vašeg apartmana sadrži tri koraka: Unos podataka o apartmanu, unos fotografija i pozicioniranje apartmana na google mapi.

Vrnjacka Banja apartmani - postavljanje oglasa - uputstvo slika 1.1

U okviru korka broj 1. neophodno je da u polju naziv objekta ispišete ime apartmana, npr. Apartmani Grujić. Ako ime apartman postoji, dobićete adekvatno upozorenje da je potrebno da izaberete drugačije ime apartmana. Ukoliko ime apartmana ne postoji dobićete stranicu u okviru koje je potrebno da ispišite udaljenost apartmana od centra (ovaj podatak mora biti broj), cenu dnevnog najma apartmana - ova cena neće biti vidljiva posetiocima sajta već će se samo koristiti u pretrazi (takođe mora biti broj i izražena je u din.), opisnu cenu apartmana - ova cena je vidljiva posetiocima sajta i to je tekstualni podatak - npr. iznajmljivanje apartmana se kreće od 1500 do 2500 din. po danu u zavsnosti od perioda godine, detaljan opis apartmana (opišite lokaciju apartmana - poznati objekti u blizini i udaljenost od centra, opišite apartman navodeći koliko apartmana imate, koje su kvadrature, da li imaju odvojenu prostoriju za spavanje, da li apartman poseduje TV, kablovska, Internet, opišite način grejanja, da li postoji parking prostor, da li je obezbeđena posteljina, koliko osoba može da odsedne...... Ukoliko nudite dodatne - prateće usluge opišite ih u jednom pasusu.).

Vrnjacka Banja apartmani - postavljanje oglasa - uputstvo slika 1.2

Ispišite kontakt podatke vlasnika apartmana - kontakt telefone, email, website i adresa apartmana. Polja označena * su obavezna. Ako neko polje ne popunite na način koji je predviđen prilikom potvrde unosa dobićete poruku o grešci.

Vrnjacka Banja apartmani - postavljanje oglasa - uputstvo slika 2.

U okviru sledećeg koraka - korak broj 2. možete postaviti fotografije apartmana. Prvo izaberite fotografiju koju želite da unesete. Zatim koliknite na plavo dugme "Dodajte fotografiju". Ukoliko je fotografija odgovarajućeg formata, nakon nekoliko sekundi će se pojaviti u pregledu dodatih fotografija. Ukoliko ste odabrali pogrešnu fotografiju, možete je izbrisati klikom na dugme "Obriši fotografiju" ispod nje. Ovaj postupak ponovite onoliko puta koliko želite fotografija Vašeg apartmana. Prva dodata fotografija Vašeg apartmana je naslovna fotografija. Kada završite sa dodavanjem fotografija jednostavno kliknite na zeleno dugme "Završio sam sa dodavanjem fotografija i želim da nastavim sa unosom oglasa" da bi prešli na sledeći korak kreiranja Vašeg oglasa.

Vrnjacka Banja apartmani - postavljanje oglasa - uputstvo slika 3.

Korak broj 3. je korak u okviru koga dodajete lokaciju apartmana na google mapi. Jednostavno pomerite pokazivač na poziciju na kojoj se nalazi Vaš apartman. Pokazivač pomerate tako što napravite na njega levi klik sa zadrškom i nakon toga ga pomerite na odgovarajuću poziciju. Ukoliko ste izabrali dobru lokaciju u polju Latituda i Longituda su ispisane koordinate. Sada je dovoljno da kliknete na dugme "Potvrdite izabranu lokaciju na mapi". Ako ne znate da odredite lokaciju na mapi apartmana ovaj korak možete zaobići klikom na narandžasto dugme "Želim oglas bez lokacije na mapi".

Dragi moji izborom likacije apartmana ste završili i poslednji korak dodavanja oglasa. Oglas nije vidljiv na portalu sve dok ne prđe kontrolu administratora. Nakon pregleda oglasa od strane administratora dobićete mail o potvrdi postavljanaj oglasa.

Hvala svima koji su nam ukazali poverenje. Iskreno verujemo da ćemo imati saradnju na obostranu zadovljstvo i korist.

Pstavite oglas Vašeg apartmana u Vrnjačkoj Banji