Uslovi korišćena portala Vrnjačka Banja apartmani

Vrnjačka Banja apartmani je web servis za oglašavanje apartmana u Vrnjačkoj Banji. Vrnjačka Banja apartman nije odgovoran za transakcije između vlasnika apartmana i lica koja iznajmljuju apartman. Takođe Vrnjačka Banja apartmani ne može da garantuje za tačnost i pouzdanost podataka koje su objavljene u oglasu jer ove informacije postavljaju vlasnici apartmana i one su isključivo njihova odgovornost.

Kontakt forma za direktan kontakt vlasnika apartmana služe isključivo za kontaktiranje vlasnika apartmana i rezervaciju apartmana. Bilo kakva druga upotreba kontakt forme, npr. za reklamiranje proizvoda ili usluga je strogo zabranjena. Naravno ni zloupotreba od strane konkurencije nije dozvoljena.

Vlasnici apartmana u Vrnjačkoj Banji su dužni da postavljaju istinite podatke, Opis apartmana, lokacija apartmana na mapi Vrnjačke Banje, dodatne usluge, fotografija i kontakt podaci vlasnika apartmana ne smeju dovesti u zabludu psetioca sajta. Ako se tako nešto desi, vlasnici apartmana su saglasni da snose posledice štete koja je na taj način učinjena posetiocima sajta Vrnjačka Banja apartmani kao i smamo sajtu.

Tekstovi, fotografije, mape i celokupan ostali sadržaj na ovoj sajtu je zaštićen, te se ne sme koristiti bez prethodnog pismenog odobrenja administratora portala. Tim Oglasi smeštaj