Garni Hotel Kralj

Apartmani u Vrnjačkoj Banji

Garni hotel KRALJ se nalazi u Vrnjačkoj Banji, na 200 m od centra, u blizini svih znamenitosti Vrnjačke Banje. Izuzetan ambijent, sa fino izabranim detaljima, mir i kućna atmosfera čine smeštaj u hotelu Kralj idealnim za odmor i uživanje. Hotel se može pohvaliti sa kraljevskim apartmanom, LUX apartmanima, apartmanima tipa studio, dvokrevetnim sobama (francuski ili odvojeni ležajevi) i jednokrevetnom sobom.

U sklopu hotela Kralj se nalazi i restoran sa balkonom koji gleda na banjsku rečicu. Restoran je kapaciteta 80 mesta. Može se koristiti i kao kongresna sala za organizaciju seminara, poslovnih ručkova. Iznajmljivanje sale za sastanke za goste hotela je besplatno. Naravno u restoran pruža i uslugu pansionske ishrane.

Ukoliko želite da se relaksirate na raspolaganju Vam stoji wellnes i fitnes centar hotela Kralj.

Wellness centar koji se nalazi u sklopu našeg hotela je oaza gde se osećate dobro. Prijatna atmosfera, miris aromatičnog ulja, plamen sveća, opustajuća muzika, masaže, sauna, parna kabina, relax tepidarium i topla klupa, hidromasažni jacuzzi, hidromasažni bazen...

Studio apartmane odlikuju komfornije sobe sa francuskim & singl ležajima, prostranim kupatilom, tuš; kabinama sa hidromasazerima, čajnom kuhinjom.

Hotel KRALJ poseduje 15 standardnih soba. Neke sobe su sa francuskim ležajem, a neke sa odvojenim single lezajevima. Sve sobe su luksuzno opremljene sa prostranim kupatilom i tuš kabinama sa hidromasazerima, klimom, LCD televizorima, mini bar.

Studio apartmane odlikuju komfornije sobe sa francuskim & singl ležajima, prostranim kupatilom, tuš; kabinama sa hidromasazerima, čajnom kuhinjom.

Apartmane odlikuje izuzetan komfor. Svaki apartman poseduje spavaću sobu sa francuskim ležajem, dnevni boravak modernog ambijenta sa garniturom za sedenje koja se može pretvoriti u pomoćni ležaj za dve osobe, čajnu kuhinju, prostrano kupatilo, tuš kabinu sa hidromasazerima i terasu.

Kraljevski apartman je najluksuzniji apartman u hotelu Kralj. Sastoji se dnevnog boravaka sa garniturom za sedenje koja po potrebi postaje pomoćni ležaj za dve osobe, spavaća soba sa francuskim ležajem, kuhinju sa trpezarijom, kupatilo sa đakuzi kadom. Balkonska terasa sa pogledom na Vrnjački park i Vrnjačku reku.
Akcija u Vili Kralj - Vrnjacka Banja
 036/611-232

  Vrnjačka Banja, Kneza Miloša 6
 200 m od centra