Kuća Jankovića

Apartmani u Vrnjačkoj Banji

Kuća Jankovića je apartmanski pansion koji postoji od 2018. godine. Karakterišu nas komfor, savremeni dizajn i autentična atmosfera Vrnjačke Banje.
Na lokaciji gde se nalazimo dostupan je luksuz mira i čistog vazduha, prijemčiv za sve putnike zasićene asfaltom i bukom, a udaljenost od samo 600m od centralne ulice Promenade, čini dostupnim sve sadržaje koje nudi kraljica turizma u Srbiji.
Našim gostima nudimo pet apartmanskih jedinica, potpuno opremljene i za duže boravke, različito stilski definiisane - studio Young za max dve odrasle osobe, superior studio Vintage za max tri odrasle osobe, apartman sa odvojenom spavaćom sobom Chic za max pet odraslih osoba, apartman sa odvojenom spavaćom sobom Elgant za max pet odraslih osoba i studio Rustic za maksimalno 4 osobe.
Tu je i rustično dvorište sa popločanim platoom, baštenskim stolom sa klupama i ligeštulima za uživanje na vazduhu i u zelenilu.
Sve smeštajne jedinice imaju zasebno kupatilo, potpuno opremljenu kuhinju, a apartmani sa odvojenom spavaćom sobom imaju i rernu. Sve jedinice imaju klima uređaj, flat screen TV sa kablovskim kanalima, BESPLATAN WI-FI, fen, pribor za peglanje, besplatan krevetac na zahtev za decu do dve godine, osnovne kozmetičke artikle, osnovni pribor za održavanje higijene apartmana. BESPLATAN PARKING je ispred objekta.
Dodatne peškire možete dobiti na zahtev, kao i promenu posteljine. Uslugu pranja i sušenja veša možete dobiti uz doplatu.
Našim gostima smo telefonom uvek dostupni i tu smo da vam omogućimo prijatan i relaksiran odmor.
Dobro došli!

 060 603 133 0
 na upit

 U blizini terena Raj
 600 m od centra